perjantai 19.7.2019 Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Vappuaattona touhua ja törinää koko perheelle Karviossa

Karvion porukkaKarvion alueen yrittäjät kokoontuivat torstaina suunnittelemaan vappuaaton yhteisiä karkeloita.

-Ratsastusta ainakin, kasvomaalausta ja askartelua on luvassa, Uittotuvan yrittäjä Markku Kuittinen kertoo Karvion Vappukarkeloiden ohjelmasta.

Pohjois-Heinäveden yrittäjät ja yhdistykset yhdessä Heinäveden Lehden kanssa tempaisevat vappuaattona eli lauantaina 30. huhtikuuta yhteisen tapahtuman merkeissä. Karvion Nesteelle tulee rallisimulaattori, jolla pääsee testaamaan autoilutaitojaan. Taitavimmille on luvassa myös palkintoja. Pohjois-Heinäveden kyläyhdistys paistaa makkaraa K-market Karvion pihassa. Samaan pihapiiriin saapuu myös Karvion VPK esittelemään kalustoon. Ilmapalloja jaetaan useammassa yrityksessä. Leväniemen toimintakeskuksen myymälä Koskelo pitää ovensa poikkeuksellisesti auki myös vappuaattona.

Heinäveden Lehti etsii pitäjän hauskinta vappunaamaa ja kuvaa kaikki kisaan osallistuvat ehdokkaat lehteen Uittotuvalla. Mukaan lähteville on luvassa lisäksi pieni makoisa yllätys. Lukijat valitsevat ehdokkaista hauskimman, joka palkitaan.

Uittotuvalla paistetaan lauantaina vohveleita ja pyöräytellään pehmiksiä, Nesteellä puolestaan on tarjolla erilaisia vappuherkkuja noutopöydästä.

Tapahtumaan osallistuvat saavat täytettäväksi Heinäveden Lehdessä julkaistavan ja yrityksissä jaossa olevan Vappupassin, johon kerätään leimoja mukana olevilta toimijoilta. Neljällä leimalla pääsee mukaan arvontaan, jossa arvotaan yrittäjien lahjoittamia kymmeniä erilaisia tuotepalkintoja ja muun muassa 50 euron lahjakortti.

Lisätietoa tapahtumasta ja vappupassit 28.4. ilmestyvässä Heinäveden Lehdessä.

 

Jätä kommentti

*