lauantai 8.8.2020 Sylvi, Sylvia, Silva

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Valtatie 23:lla kuolonkolari, usean auton kolari haittaa liikennettä vielä tunteja

 

Autojonoa Varkauden suuntaan vt 23:lla. Liikenne seisoo paikallaan. (Lukijan kuvat: Jari Kinnunen)

Torstaina kello 15.40 aikaan tapahtui Heinävedellä valtatiellä 23 vakava liikenneonnettomuus, jossa kuoli yksi henkilö. Liikenneonnettomuudessa oli osallisena rekka, pakettiauto ja henkilöauto. Onnettomuuspaikka sijaitsee valtatie 23:n ja tien 476 (Varkaudentie) risteyksestä noin 500 metriä Varkauden suuntaan.

Onnettomuus tapahtui, kun henkilöauto ajoi aura-auton perässä Varkauden suuntaan. Henkilöauton perässä ajanut pakettiauto oli lähtenyt ohittamaan edellä ajanutta henkilöautoa ja törmännyt Varkauden suunnasta tulleeseen rekkaan. Törmäyksen voimasta pakettiauto oli vielä osunut henkilöautoon. Pakettiauton kuljettaja menehtyi onnettomuuspaikalla. Muille osalliselle ei tullut onnettomuudessa sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Onnettomuuspaikan tutkinta ja raivaus tulee haittaamaan liikennettä useiden tuntien ajan. Kiertotie on järjestetty valtatie 23:lta ns. Vuorisen kohdalta Syrjäntietä pitkin Varkaudentielle, josta pääsy Varkaudentien ja vt 23:n risteyksen kautta takaisin 23:lle. Kiertotie ei sovellu raskaalle liikenteelle. Pelastuslaitos ohjaa liikennettä.

Paikalle lähetetttiin yksiköitä Heinäveden, Karvion, Vihtarin ja Varkauden paloasemilta, kaksi poliisipartiota ja neljä ambulanssia.

Alakuvat: Autojonoa Joensuun suuntaan. Kuvassa Karvion VPK:n Tuomo Hartikainen jakamassa ohjeita jonossa oleville. Alempi kuva: Kiertotie mäkisen Syrjäntien kautta ei sovellu raskaalle liikenteelle, jossa oli jo rinteeseen kiinnijäänyt rekka-auto. Perästä tulleet ajoneuvot pystyivät kuitenkin ohittamaan sen ja jatkamaan matkaansa. 

Uutista on päivitetty klo 15.45-17.30 välisenä aikana useamman kerran sitä mukaa, kun lisätietoja on saatu.

 

Kommentit

  • Päivi

    surullista ?? mutta kulkivatko kaikki kolariin osalliset kulkuneuvot siis Varkauden suuntaan?

  • rattiraivo

    Jo on ollut kiire, jumalauta että pistää kiukuksi, ei mitään järkeä. Sää, näkyvyys, tie.. ei vaan kohtaa järki.

Jätä kommentti

*