perjantai 3.7.2020 Arvo

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Uudistuneeseen näköislehteen kirjaudutaan puhelimella ja tabletilla uuden mobiilisovelluksen kautta

Heinäveden Lehden verkkopalvelussa luettava näköislehti entistä toimivampi.

Heinäveden Lehden näköislehden lukijat saivat uudistuneen tuotteen viime tiistaina. Uusi näköislehti on luettavissa Heinäveden Lehden verkkopalvelussa sekä erikseen ladattavan sovelluksen kautta.
Savon Media Oy:n kuluttajamyynnin johtajan Carita Laakkosen mukaan uudistuksessa on tavoitteena entistä parempi asiakaskokemus.

– Näköislehden käyttö sekä selaimen että sovelluksen kautta on jatkossa entistäkin mukavampaa, nopeampaa ja helpompaa, kiteyttää Laakkonen.

Heinäveden Lehden päätoimittajan Sari Ristamäen mukaan digituotteiden käyttö on lisääntynyt poikkeusaikana.

– Poikkeusaika on tarkoittanut digiloikkaa monelle paikallislehden lukijalle. On hyvä, että sähköiset tuotteemme kehittyvät ja saamme entistäkin käyttäjäystävällisemmän näköislehden, Ristamäki toteaa.

– Jos paperilehden tilaaja ei ole vielä ottanut digituotteita käyttöön, nyt se kannattaa tehdä.

Kirjautumisessa tarvitaan mediatunnusta. Jos sellaista ei ole, sen voi luoda osoitteessa www.heinavedenlehti.fi/mediatunnus.

Uudet tuotteet edellyttävät, että sovelluksen kautta näköislehteä lukevien tilaajien on ladattava mobiililaitteelleen (älypuhelin, tablet) Heinäveden Lehden uusi näköislehtisovellus. Samalla käytöstä poistuu Lehtilaari-sovellus, jonka kautta digilehteä on voinut lukea aiemmin.

– Verkkopalvelun kautta luettava lehti on tarkoitettu ensisijaisesti pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta käyttäville. Sovellus toimii puolestaan älypuhelimissa ja tablet-laitteissa, Savon Media Oy:n digipäällikkö Jussi Murtasaari.

Sovellus on ladattavissa Applen laitteille (iPhone ja iPad) Applen sovelluskaupasta ja Android-laitteille Google Play -sovelluskaupasta.
Uusi näköislehti löytyy sovelluskaupoista kirjoittamalla sen hakukenttään ”Heinäveden Lehti”.

Kun sovelluksen on asentanut laitteelleen, näköislehteen kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jolla näköislehteä on luettu aiemminkin.

Sovellus tarjoaa ensimmäisenä luettavaksi päivän lehden. Sen yhteydessä on myös arkisto, jonka avulla voi selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä.

Sovellus voi myös lähettää käyttäjille ilmoituksia, esimerkiksi tiedon tuoreimman lehden ilmestymisestä. Käyttäjä voi ensimmäisellä kirjautumiskerralla määrittää, haluaako ilmoituksia uutisista vai ei.

Uutta on, että niin näköislehdessä voi jatkossa täyttää myös sudokut.

Uusi näköislehti on toteutettu yhdessä suomalaisen Richie Oy:n kanssa.

Jätä kommentti

*