perjantai 3.7.2020 Arvo

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Kermankoskella tanssitaan tänään

Kermankoski Kuikauspari70 vuotta täyttävä Heinäveden Hyrske on liikuttanut  kuntalaisia monipuolisesti ja tekee tärkeää nuorisotyötä. Menestystä on tullut vuosikymmenten varrella niin yksilö- kuin joukkuelajeissakin. Tällä hetkellä Hyrskeessä harrastetaan ohjatusti kori- ja lentopalloa. Hyrskeellä on myös toimiva alajaosto Sarvikummussa. Toiminnan jatkumisen tukipilari ovat innokkaat talkoolaiset, joista monet ovat jo seuran omia kasvatteja.

Hyrske juhlisti pitkää taivaltaan olemalla viime torstaina iltatorilla. Tänään lauantaina tanssitaan  Kermankosken tanssilavalla. Hyrskeen juhlatanssien järjestämisessä on toisena käsiparina  Heinäveden VPK:n väki.. Tule sinäkin viihtymään ja tue samalla seuratyötä.

Videolla tunnelmia heinäkuun alussa Hyrskeen koripallojaoston järjestämältä junioripelaajien kesäleiriltä. Leirin päävalmentajana toimi Hyrskeen oma kasvatti Janne Kinnunen. Karkkilassa tällä hetkellä asuva ja koripalloa 1B-divarissa pelaava sekä seuran junioreita valmentava Janne opetti junioreille pallonkäsittelyä, heittotekniikkaa ja puolustusta.
Apuvalmentajana toimi toinen seuran oma kasvatti  Tuomas Kosunen, joka toi liikunnanohjaajan koulutuksensa myötä lisää monipuolisuutta harjoituksiin mm. koordinaatioharjoitteiden muodossa. Seuran ensimmäiselle kesäleirille osallistui 16 junioripelaajaa mikroikäisistä C-junioreihin.

Kermankoski näkymä esiintymislavalta

Jätä kommentti

*