keskiviikko 3.6.2020 Orvokki, Viola

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Sammutustyöt päättyneet Kermantiellä

MAlisen palo

Kermantiellä kirkonkylässä sijaitseva puutarhamyymälä palaa. Palo sai alkunsa loisteputken räjähdettyä myymälän katossa noin kello 12.20. Myymälän henkilökunta teki välittömästi hälytyksen ja paikalle tuli pelastuslaitoksen yksiköitä kirkonkylän lisäksi Karviosta, Vihtarista ja Varkaudesta.

Tulipalo on levinnyt myymälän kattorakenteisiin ja näkyvyyttä savun keskellä yritetään parantaa avaamalla kattoa. Palomestari Harri Paunosen mukaan tavoitteena on saada rakennus säilymään. Tulipalosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Sammutustyöt tulevat jatkumaan pitkälle iltaan.

Sammutustyöt Kermantiellä on saatu päätökseen noin kello 17 aikoihin. Kiinteistön omistaa Heinäveden kunta ja kunnan henkilöstö jatkaa jälkivartiointia palopaikalla. Palomestari Paunosen mukaan noin 200 neliön suuruinen kiinteistö kärsi huomattavia savuvahinkoja ja rakennuksen vauriot arvioidaan tarkemmin arjen tullen. Paunosen mukaan sammutustöistä selvittiin ennakoitua nopeammin Varkaudesta tulleen nostoauton ansiosta. Nostolavalta käsin kattoa satiin purettua ja palopesäkkeet sammutettua.

Kuva: Eija Kvintus

Juttua päivitetty klo 18.20 sammutustöiden loppumisen osalta ja lisätty palomestari Paunosen arvoit rakennuksen vaurioista ja pelastustöiden sujumisesta. 

 

Jätä kommentti

*