Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Voimaksi viikolle | Jumalan rakkaus ei katoa koskaan

Kauniilla ilmalla talvella useimmat tarkoittavat auringonpaistetta pilvettömältä taivaalta pikkupakkasella. Tuiskua rankan lumisateen kera pidetään huonona ilmana ja suorastaan koiranilmana. Lumiurakoitsijalle se taas on mitä mukavin ilma. Pari vuorokautta yhteen menoon työjuhdan sonkaimissa setelinkuvat silmissä. Helposti tuntuu, että rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Kunnes tulee iso koneremontti. Sitten rahaa viedään seinän levyisestä aukosta. No toisen leipä on toisen nälkä. Tutussa virressäkin sanotaan: Onni täällä vaihtelee ja Taivaan Isä suojelee. On muuten suojellut erittäin monia meidän suomalaisia lukemattomilta vaaroilta.

Avatkoon Korkein meidän silmämme näkemään armosi totuus.

Tulevan sunnuntain aiheena on Jeesuksen maallisen elämän käännekohta. Jeesuksen elämässä alkaa kärsimystie kohti ristinkuolemaa. Kaiken tämän Hän tekee tietoisesti, ei itsensä vuoksi vaan kaikkien, niin minun kuin sinunkin. Jumalan rakkaus tulee erityisesti tässä todeksi maailmaa kohtaan. Ihmismielelle tämä on käsittämätöntä. Jopa opetuslapsilleenkin, jotka hänen kanssaan olivat. Muun muassa apostoli Pietarikin sanoi Jeesukselle: Älköön se Sinulle tapahtuko. Johon Jeesus sanoi: ”Mene pois saatana edestäni. Sinä ajattelet ihmisen parasta, et Jumalan.” Vajavaisina kulkijoina on meidän vaikea käsittää ja etenkin synnin sokaisemina.

Avatkoon Korkein meidän silmämme näkemään armosi totuus, jotta turvautuisimme kaikessa Jumalaan rukoillen kiitosta veisaten. Hänen lupauksensa ovat lujaa peruskalliota, joka ei sorru. Kaikki maailma katoaa, mutta Jumalan rakkaus ei katoa koskaan.

Siunattua lopputalven aikaa teille kaikille!