Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maakunnan matkailuyrittäjät maailman makuja ihmettelemässä Berliinissä

– Valmistaudumme täällä juhlavuotta 2024 varten. Saimaan alueelle myönnetty European Region of Gastronomy 2024 -status nostaa ruoka- ja matkailutarjontamme Euroopan keskiöön. Saksalaiset ovat jo pitkään olleet yksi suurimpia ryhmiä, jotka matkaavat Saimaalle. He hakeutuvat järviluonnon rauhaan, retkeilyelämysten ja puhtaiden makujen äärelle. Ensi vuosi tulee tarjoilemaan keskieurooppalaisille luontoa rakastaville ruuan ja kulttuurin ystäville Järvi-Suomen puhtautta kaikilla asteilla, totesi Grüne Woche -messuilla mukana ollut Saimaa European Region of Gastronomy -projektin hankejohtaja Sari Kaasinen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Heinäveden Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Heinavedenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi