Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voimaksi viikolle | Mitä on kiitollisuus?

Lämpöisen kesän jälkeen syksy on saapunut viileydellä ja sateisilla keleillä. Toimintakeskus Kuusentuvan toiminta on kesäloman jälkeen pyörähtänyt käyntiin. Kuusentupalaisten mielestä on mukava, että on paikka, johon voi tulla arkipäivisin jakamaan ajatuksia ja yhdessä tekemään.

Suojelusenkelit huolehtivat terveydestäni ja unestani.

Kirkkovuodessa viime sunnuntain teemana oli kiitollisuus. Kiitollisuutta pohdittiin Kuusentuvalla kahvikupin ääressä, mitä se kenellekin merkitsee. Se on terveyttä, valmista lounasta joka päivä ravintokeskuksesta, kävelylenkkejä, puhdasta ilmaa, luonnossa liikkumista, kalastamista, tapahtumiin osallistumista, musiikin kuuntelemista, kavereiden tapaamista ja turvallista yhteiskuntaa.

Tulevana sunnuntaina Suomen kirkoissa puhutaan Jumalan huolenpidosta. Jumalan huolenpito tuntuu vahvasti arjessa: "Sun haltuus rakas isäni ain annan itseni." Näillä sanoilla taivaan isään turvaten jokailtaisten kävelylenkkien jälkeen nukahdan välittömästi. Suojelusenkelit huolehtivat terveydestäni ja unestani. Uskon Jumalaan ja rukoilen joka päivä.

Kirjoittaja on Kuusentuvan ohjaaja