Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siun soten asiakasmaksulaskuja lähtenyt tuplana – tarkista laskunumerot ja summat, liikasuoritukset palautetaan

Siun soten myyntilaskutusjärjestelmässä tapahtuneen virhetilanteen vuoksi osa Siun soten asiakasmaksulaskuista on lähtenyt asiakkaille kahteen kertaan. Kyseessä ovat 3.6. päivätyt laskut. Laskut ovat lähteneet tulostuspalveluun 4.6. ja uudelleen 6.6.

Tuplana on lähtenyt erikoissairaanhoidon, asumispalvelujen, terveysasemien vastaanottopalvelujen sekä hammashuollon asiakasmaksulaskuja. Kaikkiaan kahteen kertaan lähteneitä laskuja on noin 980 kappaletta.

Siun sote pyytää tarkistamaan 3.6. päivättyjen laskujen laskunumerot ja summat. Jos numero ja summa ovat samat, voi maksaa vain toisen laskuista, eikä muita toimenpiteitä tarvita. Suoramaksusopimuksen tehneiden asiakkaiden on oltava yhteydessä pankkiin tuplalaskun poistamiseksi. Jos suoritus ehtii kuitenkin mennä kahteen kertaan, asiakkaille lähetetään kirjepostilla ohjeet ja liikasuoritukset palautetaan. Tarvittaessa voi olla yhteydessä laskussa olevaan numeroon.