Kuhakeitto saa maistelijat täysin mykäksi –  Heinävesi-menu syntyy lähiraaka-aineista

Huonon Äidin luottokokki Ilkka Lääveri suunnitteli nimikkomenun.

Ilkka Lääverin rakentaman Heinävesi-menun raaka-aineet ovat haettu Heinäveden alueelta. Esimerkiksi kuha ja muikku ovat Kermajärveltä ja ne toimitti Kerman Kala.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Heinäveden Lehden sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Heinavedenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi