Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voimaksi viikolle: | Paikka avoinna kaikille

Avoimien työpaikkojen palstoilla luemme vapaista työpaikoista, joissa usein on mukana erilaisia vaatimuksia työnhakijoille kuten koulutus, kokemus alan töistä ja mahdollisesti ikätoive. Joskus näkee saman ilmoituksen pitkänkin aikaa, lieköhän kurja työ, kun ei paikka täyty.

On kuitenkin eräs paikka avoimena meille kaikille, jonne ei ole vaatimuksia ja sinne voit mennä sellaisena kun olet. Se on Herramme Jeesuksen Kristuksen yhteisö. Siinä yhteisössä on paimenista parhain, turva vailla vertaa ja onpa hän antanut henkensä edestämme. Hyvänä paimenena Jeesus on rakastanut ja rakastaa edelleen niin paljon, että antoi henkensä edestämme, että meillä olisi iankaikkinen elämä hänen luonaan taivaassa.

Hyvänä paimenena Jeesus on rakastanut ja rakastaa edelleen niin paljon, että antoi henkensä edestämme.

Monella tavalla meitä kutsutaan hänen laumaansa, kuten tällä kirjoituksella. Ethän ohita tätä kutsua, sillä tämä kutsu voi olla viimeinen tilaisuutesi. Ei meille kenellekään ole luvattu huomista päivää.

Elämä täällä maan päällä ilman Jeesusta on hankalaa. Eksyviä ja erehtyviä olemme ilman hänen kaitsentaa. Kuitenkaan emme ole täydellisiä vaikka Jeesus on elämässämme. Joudumme jatkuvasti turvautumaan hänen anteeksiantamukseen. Ei ole meillä muuta pakopaikkaa kuin hänen sanomaton laupeutensa, siihen laupeuteen tulee meidän luottaa.

Herra kansojen Jumala sinun kädessäsi on rauhan ja sodan tilat. Meillä on rauha vaan emme tiedä kuinka kauan. Rukoilemme, että rauha säilyisi ja poistaisi sodat maailmasta kansojen väliltä. Taivuta tahtomme karttamaan syntiä elämässämme ja taipumaan pyhään tahtoosi.

Hyvää kevättä ja runsasta Jumalan siunausta.