Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Heinäveteläisiltä yrittäjiltä kysellään kuulumisia taas toukokuussa

Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan jo toista kertaa Heinävedellä, Ilomantsissa, Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa ja Polvijärvellä.

Heinävedellä kampanjaa ajoittuu viikolle 22 eli touko-kesäkuun vaihteeseen. Kampanjan aikana Business Joensuun asiantuntijat ovat aktiivisesti yhteydessä yrityksiin tekstiviestillä ja puhelimitse, mutta loppukeväällä pyritään järjestämään myös, turvallisuusnäkökulmat huomioiden, yrittäjätapaamisia ja yrityskäyntejä.

Mitä kuuluu? -kampanja toteutettiin ensimmäisen kerran keväällä 2021, jolloin tavoitettiin yhteensä 750 yritystä. Yrityksiä kiinnostivat erityisesti rekrytointiasiat, digiasiat sekä yrityksen kasvu ja kehitys, myös haasteellinen kevät näkyi kampanjassa.

Tänä vuonna tavoitteet ovat vieläkin korkeammalla, sillä tavoitteena on olla yhteydessä jopa 900 yrityksen kanssa. Kampanjassa on mukana laaja joukko yritysten kehittämiskumppaneita ja kampanjan avulla autetaan mutkattomasti ja maksuttomasti paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa.

Kampanjaan osallistuvat kunnat painottavat tänä keväänä eri teemoja, esim. rekrytointeja ja osaavan työvoiman saatavuutta, omistajanvaihdoksia, digiasioita, yrityksen kasvua ja kehitystä sekä terveisiä kunnalle ja muille toimijoille. Kampanjan avulla myös yhdistetään useamman toimijan osaaminen ja palvelut, jotta voidaan palvella yrityksiä paremmin kuin mihin yksi toimija yksin pystyy.