Keksi pellolle uudenlaita käyttöä ja hae rahoitus

Joensuun seudun Leader -yhdistys on avannut Innovaatiopelto-haun. Maksimissaan 2000 euron suuruinen rahoitus per hakija on tarkoitettu kokeilevaan ja pienimuotoiseen viljelyyn. Innovaatiopelto voi olla vaikkapa uudella twistillä toteutettu maisemataideteos, aistipuutarha, kukkapelto tai kasvimaa. Nyt haetaan uutta ja kokeilevaa toimintaa!

Innovaatiopeltojen toivotaan lisäävän yhdessä tekemistä ja verkostoitumista maaseudulla. Kokeilujen kautta voidaan lisätä ympäristön viihtyvyyttä ja kohentaa kyläraittien ulkonäköä. Tavoitteena on tukea kädentaitoja, lisätä ympäristön monimuotoisuutta ja herätellä pohtimaan ympäristökysymyksiä.

Innovaatiopelto -haku on avoinna maaliskuun loppuun saakka. Tukea haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakijana voi olla vähintään kolmen hengen porukka tai yhdistys Joensuun seudun Leaderin toiminta-alueelta. Tuettavan kohteen on sijaittava Heinävedellä, Joensuun maaseutualueella, Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa tai Polvijärvellä.

Kasvukausi lähestyy huimaa vauhtia, joten ideat kannattaa laittaa jo itämään. Innovaatiopellon toimet täytyy toteuttaa vuoden 2022 aikana. Innovaatiopelto-infoilta järjestetään 8. helmikuuta klo 17 verkossa.

Lisätiedot, hakuohjeet ja lomakkeet löytyvät Joensuun seudun Leader -yhdistyksen verkkosivuilta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä