Luostarin hapankaalitalkoissa pilkottiin ja maustettiin valmistumaan 2 800 kiloa kaalia
Ensilumi tuiskuaa vaakasuoraan Heinäveden Papinniemessä. Antero Kudjoi nostelee Pohjanmaalla kasvaneita kaalinpäitä kuljetuskärryyn Valamon Trapesa-ravintolan takaoven varastojen luona. Menossa ovat luostarin perinteiset hapankaalitalkoot, ja tarkoituksena on valmistaa 2 800 kiloa kaalia hapankaaliksi.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Digitilauksen sisältö
- Heinavedenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu