Muikuilla on saatu herkutella pitkin kesää: Tuomo Pakarinen perusti Kerman Kalan ja pyytää lähiruokaa Kermajärvestä

– Olen ihmetellyt, kuinka paljon muikkua menee kaupaksi. Toreilla jonottavat niin paikalliset, kesäasukkaat kuin turistitkin. Lisäksi muikkua ostavat muutamat ravintolat eli tämä paikallinen lähiruoka tuntuu nyt olevan hittituote, tuumailee heinäveteläinen Tuomo Pakarinen (27). Hän pyytää kalaa Kermajärveltä kaveriporukan kanssa kesälomallaan ja vapaapäivinään.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Heinäveden Lehden sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Heinavedenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi