Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rokotukset laajenivat tänään Siun sotessa 35-vuotiaisiin

Siun sote laajentaa koronarokotusten ajanvarausta tänä vuonna 35 vuotta täyttäviin ja sitä vanhempiin henkilöihin. Uuden ikäryhmän ajanvaraus käynnistyi tänään tiistaina kello 8. Seuraavan kerran tällä viikolla koronarokotusaikoja tulevat varattaviksi lauantaina 19. kesäkuuta kello 12 ja seuraavalla viikolla maanantaina 21. kesäkuuta aamukahdeksalta.

Ikäryhmän laajentamisella varmistetaan koronarokotteiden menekkiä ja rokotusten sujuvaa etenemistä. Loppuviikolle oli varattavissa noin 2 500 rokotusaikaa.

Koronarokotusajan voi varata verkkoajanvarauksen kautta. Linkki ja ohjeet ajanvaraukseen löytyvät osoitteesta www.siunsote.fi/koronarokotukset.

Siun sote seuraa rokotteiden menekkiä ja laajentaa tarvittaessa rokotusryhmiä nopeallakin aikataululla.

Vuonna 1986 tai sitä ennen syntyneiden lisäksi rokotusvuorossa ovat edelleen myös yli 16-vuotiaat sairauden perustella riskiryhmään kuuluvat henkilöt. Siun sote on yhteydessä vielä rokottamattomiin riskiryhmään 1 ja 2 kuuluviin henkilöihin, jotka eivät ole tälle hetkellä ikänsä puolesta rokotusvuorossa. Siun sote lähettää kuluvan viikon aikana henkilöille tekstiviestin, jossa kerrotaan ohjeet, kuinka toimia rokoteajan varaamiseksi puhelimitse.

Riskiryhmään kuuluvat voivat varata koronarokotusajan myös puhelinajanvarauksen kautta numerosta 013 330 2131 maanantaisin klo 8–9.