Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta Risto Kuikka: Kuka saa ääneni vaaleissa

Sain äänioikeuden vuonna 1974 ja siitä lähtien olen äänestänyt kaikissa vaaleissa ja kansanäänestyksissä, joihin olen voinut yhdellä äänelläni vaikuttaa. Valtakunnan politiikassa olen heilunut kahden puolueen välillä, riippuen aina siitä, mitä politiikkaa ehdokkaat ovat luvanneet harjoittaa tulevina vuosina.

Kunnallisvaaleissa olen aina äänestänyt henkilöä riippumatta heidän poliittisesta näkemyksestään.Eli ääneni on saanut henkilö, joka ajaa samoja asioita kuntani parhaaksi, jotka myös minun mielästäni ovat tärkeitä.

Tulevissa vaaleissa annan ääneni sille, joka ponnekkaammin vastustaa Aitolammen/Pitkäjärven kaivoshanketta, joka toteutuessaan saattaa pilata syntymäkuntani tärkeät vesistöt pohjavesineen.

Tämä on minun tärkein kriteeri valita ehdokkaani tulevissa kunnallisvaaleissa. Kehoitan myös toisiakin kuntalaisia miettimään omalta kannaltaan tärkeitä asioita ja sen mukaisesti valitsemaan henkilö, joka parhaiten pystyy vaikuttamaan siihen, että tämä tärkeä, oma asia, hoidetaan kuntoon.