Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voimaksi viikolle: Kevään iloa!

Kevätaurinko on paljastava. Se näyttää muun muassa että olisi ikkunanpesulle tarvetta. Valoa on paljon. Lumen alta paljastuu myös yllätyksiä.

Lämpö ja valo saa ihmeitä aikaan. On vahva tunne, elämä voittaa sittenkin. Linnut aloittavat aikaisin konserttinsa, on ihanaa kuulla linnunlaulua. Sitä kuunnellessa sielu rauhoittuu ja lepäytyy. Näin keväällä on touhukas olo. On päästävä haravoimaan, kukkapenkkejä rapsuttamaan, pensaan aluset putsaamaan yms. Joka kevät sama ilmiö. Tarkkaa hoitoa ja intoa kukkapenkkien hoidossa, ei saa olla rikkaruohoja. Kun sitten kesä etenee, huomaa, että into laantuu ja "armahtaa" jo rikkaruohojakin. Paljon on suunnitelmia ja haaveita tulevasta kesästä. Kun menee puutarhamyymälään, sitä hullaantuu... ihanat kukat, kasvit tahtoisi omalle pihalle.

Kasvun ihmeen Luoja tuo iloksi silmiemme eteen. Sitä katsellessa uskoo siihen, Luoja ei hylkää luotujansa. Hän antaa sateen ja auringon ajallaan. Rakkaudesta ihmisiin, Hän pitää meistä huolta!

Jumalani, kiitos uudesta keväästä, sen iloista, äänistä ja tuoksuista, kauneudesta.

Kiitos elämän lahjasta!

Pienillä hiirenkorvilla puu kuuntelee kevään ääniä.

Hiirenkorvan vihreys on ihana väri.

Kirjoittaja on Heinäveden seurakunnan lastenohjaaja.