Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itä-Suomen kokoontumisrajoitukset jatkuvat - yli 20 henkilön yleisötilaisuudet on kielletty edelleen

Itä-Suomen aluehallintovirasto jatkoi tänään yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen on edelleen kielletty koko Itä-Suomen alueella 22. maaliskuuta saakka.

Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia, joihin osallistuu alle kaksikymmentä henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamia ohjeita.

Suomessa covid-19-epidemiatilanne on edelleen epävakaa ja useilla paikkakunnilla esiintyy sekä merkittäviä tautiryppäitä että yksittäisiä tartuntoja. Lisänä ovat vielä uuteen koronavirusmuunnokseen liittyvät riskit. Koko valtakunnan heikko tilanne heijastuu kaikille alueille. Myös alkava talvilomakausi lisää epidemian leviämisen riskiä.