Voimaksi viikolle: Parasta yrittäen

Erikoinen vuosi takana. Ollaan jouduttu tinkimään asioista, jotka ennen olivat itsestään selviä. Läheisten tapaamiset, kättely, tilaisuuksiin osallistuminen ym. Uusia, erilaisia asioita on tullut keskelle arkea. Tuntuu, että elämää on rajoitettu vaikka emme ole siihen itse suostuneet. Epävarmuus ja pelko on läsnä. Täytyy suojautua... on nyt teema. Jotkut ihmiset ovat joutuneet luopumaan jopa työstään.

Kaiken tämän keskellä on läsnä ikiaikojen muuttumaton Jumala. Hän näkee pelon, hädän, epävarmuuden. Jumala kulkee meidän rinnalla arjessa ja huolissamme. Mikä on nyt tärkeää? Rukous ja luottamus! Emme ole yksin. Tehdään oma parhaamme, otetaan lähimmäinen huomioon ja jätetään loput Herran haltuun. Ihminen on pieni, mutta Jumala on suuri. Luottaen uutta vuotta kohti, rukoillen ja toivoen, että elämä voisi jatkua eteenpäin lähes normaalina.

"Jumala, anna meille luottamus siihen, että sinä todella kuulet, että sinä todella ymmärrät, että sinä todella autat. Anna minulle luottamus siihen, että ristiriitojen ja epävarmuuden keskellä sinä katsot minua rakkauden silmin ja toivot minulle hyvää. Aamen"

Kirjoittaja on Heinäveden seurakunnan lastenohjaaja.

Tehdään oma parhaamme, otetaan lähimmäinen huomioon ja jätetään loput Herran haltuun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat