Korona sulkee kunnanviraston ovet

Heinäveden kunnanvirasto sulkee ovensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 8. tammikuuta saakka ja kunnan työntekijät siirtyvät mahdollisuuksien mukaan tekemään etätyötä. Asiointitapoina kuntaan suositellaan puhelinyhteyttä, sähköpostin lähettämistä tai etäyhteyttä. Syynä on koronatilanteen heikkeneminen kiihtymisvaiheeseen Siun soten toiminta-alueella Pohjois-Karjalassa ja Heinävedellä.

Kasvokkain asioiminen kunnanvirastolla on mahdollista, mutta vain, jos se on välttämätöntä. Tapaamisaika on silloin kuitenkin sovittava etukäteen asianomaisen työntekijän kanssa. Asiakkaiden toivotaan käyttävän maskia virastolla asioidessaan. Maskin käyttösuositus on myös kaikissa julkisissa sis+ätiloissa ja muissa tilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. Henkilömäärä tiloissa on rajattu 20 henkilöön.

Varhaiskasvatus ja opetus järjestetään normaalisti. Sekä opetuksessa että varhaiskasvatuksessa korostetaan hygieniaan ja turvaväleihin liittyviä ohjeita.

Aikuisten ryhmäliikuntatoiminta keskeytetään, mutta lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu normaalisti. Liikuntasaleilla ei kuitenkaan saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat