Voimaksi viikolle: Jeesus tulee. Kansanjoukko on innoissaan

Kansanjoukko on innoissaan heitellessään vaatteita tielle. Kukaan ei ajatellut sitä että mahtaako vaatteet likaantua tai revetä .Se oli sivuseikka.

Siinä saattoi olla aasillakin tekemistä, ettei sotkeutunut jalkoihinsa , kun vaatteiden lisäksi oli tiellä palmun oksia.

Jeesus olisi voinut valita komeamman ratsun mutta näin oli ennustettu jo profeetoissa Sakarja: 9.9 ”Iloitse suuresti tytär Siion, riemuitse tytär Jerusalem, sillä sinun kuninkaasi tulee sinulle! Vanhurskas ja auttaja hän on , on nöyrä ja ratsastaa aasilla, aasintamman varsalla.”

Toisen adventtisunnuntain teksti on aivan toisenlainen. Jeesus puhuu lopunajasta varoittavaan sävyyn.

Meitä yritetään johtaa harhaan monin eri tavoin. On paljon erilaisia oppeja ja uskontoja tarjolla. Toinen toistaan parempia tarjouksia kuten alennusmyyntimainoksissa .

Jeesus sanoo: (Luuk: 17) ”Ei voida sanoa, että Jumalan valtakunta on täällä, tai Se on tuolla! Katsokaa Jumalan valtakunta on teidän keskellänne.”

Katsokaa Jumalan valtakunta on teidän keskellänne.

Jeesus julisti Jumalan valtakuntaa ja meni ristille sovittaakseen maailman synnit .

Tässä Jumalan valtakunnassa Jeesus yhä toimii vapauttaen synnin ja pimeyden vallasta. Avataan sydämen portit ja annetaan tilaa kuningasten kuninkaan käydä sisälle!