Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jo kaksi karkuria kiinni Kermajärveltä – poliisi etsii tuuliajolla olleiden veneiden omistajia

Kermajärveltä on haettu viikon sisällä rantaan kaksi irrallaan ajelehtinutta venettä, joiden omistajia poliisi kehottaa ilmoittautumaan ja hakemaan kulkuvälineensä pois. Nyt on syytä kaikkien veneenomistajien tarkistaa veneidensä kiinnitykset, sillä Kermajärven vedenpinta on aiempaa korkealla. Matalaan rantaan vedetty vene saattaa joutua tuuliajolle veden noustessa.

Viime torstaina haettiin rantaan ajelehtiva pieni avovene, jonka moottori oli ylhäällä. Pelastuslaitoksen veneyksikkö paikansi etäältä havaitun veneen ja totesi, että se on mahdollisesta päässyt irti rannan kiinnityksestään. Pelastuslaitoksen yksikkö teki myös tarkastuskierroksen lähialueella.

Vesilastissa oleva vene hinattiin rantaan, mutta sitä ei pystytty vetämään painonsa vuoksi kunnolla maihin. Suvi 4100 -merkkisen veneen perässä 20-hevosvoimainen Honda-perämoottori. Perämoottori on osittain vedessä ja yöpakkaset voivat vaurioittaa sitä pahoin.

Myös toinen Kermajärveltä ajelehtimasta löydetty valkea vene on Suvi-merkkinen.

Ken tunnistaa omakseen, voi soittaa Itä-Suomen poliisin vaihteen numeroon 0295 450 311.

Nyt on syytä kaikkien veneenomistajien tarkistaa veneidensä kiinnitykset, sillä Kermajärven vedenpinta on aiempaa korkealla.