Leppävirralla syntyi saappaanheiton ME-tulos, ja tältä se näyttää videolla – Seuraavaksi Jukka Vesterinen tavoittelee 100 metrin heittoa

Jukka Vesterinen arkistokuvassa. Jaana Virtanen
Jussi Murtasaari

Jussi Murtasaari

Leppävirran Urheilijoiden Jukka Vesterinen kiskaisi kumisaappaan lukemiin 93,66 metriä Leppävirran urheilukentällä sunnuntaina. Tulos on maailmanennätys miesten liitosaappaanheiton 45-vuotiaiden sarjassa.

– Tavoite on heittää vielä tälle kaudelle 100 metriä. Tänäänkin se olisi voinut mennä, mutta heittovälineen kärki aukesi liitoksesta ja märkä kenttä kasteli saappaan, joten oli vaikea saada kunnon pitoa, Vesterinen sanoi Leppävirran Urheilijoiden tiedotteessa.

Vesterinen on myös liitosaappaanheiton miesten yleisen sarjan ME-mies liki 103 metrin heitolla. Tulos on syntynyt viisi vuotta sitten.

Saappaanheittoharrastajien kärkikaartiin vuosia kuulunut Vesterinen on kuntoutunut hiljalleen pari vuotta sitten tapahtuneen loukkaantumisen jälkeen.

– Silloin hauislihas katkesi, kun vedin maasta 275 kiloa. Tuolloin penkkipunnerrus oli 200 kiloa ja maasta oli tarkoitus vetää 300 kiloa.

Jukka Vesterisen kiskaisu

Kommentoi