lauantai 8.8.2020 Sylvi, Sylvia, Silva

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Nunna Elisabet on edelleen kateissa – etsinnät jatkuvat


Poliisi on etsinyt keskiviikosta asti 73-vuotiasta naista Heinävedellä Lintulan luostarin lähialueella. Luostarissa asuneen nunna Elisabetin, Irmeli Vuolteen, katoamisesta ilmoitettiin keskiviikkona aamulla yhdeksältä ja hän on poistunut silminnäkijöiden mukaan  luostarista mahdollisesti jo tiistai-iltana. Viimeiset havainnot naisesta ovat tiistai-iltana noin kello 20, jolloin hänen nähtiin poistuvan luostarialueelta jalkaisin koillisen suuntaan katsomaan naapurissa ollutta tulipaloa.

Etsintöihin osallistui keskiviikkona useita poliisin koirapartioita, rajavartiolaitoksen helikopteri, pelastuslaitoksen veneyksikkö sekä vapaaehtoisen pelastuspalvelun henkilöstöä. Mittavista etsinnöistä huolimatta naista ei ole löytynyt. Alueella jatkunut erittäin runsas sade on osaltaan vaikeuttanut etsintöjä. Etsinnät jatkuvat edelleen torstaina koirapartioiden ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun voimin

Ort.fi -sivuston mukaan Nunna Elisabetilla ei ole  muistisairautta. Hän on kilvoitellut Lintulan luostarissa vuodesta 1964 ja hän on tällä hetkellä luostarissa pisimpään ollut sisariston jäsen.

Kadonneen naisen tuntomerkit: siniharmaa vanhanaikainen popliinitakki, pään peittävä huivi ja hieman kumara kävelytyyli.
Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112.

 

Uutista päivitetty to 13.7. klo 11.30 ja lisätty kuva kello 11.44.

Kommentit

  • Miksi ei haettu ilmoituksella lisää etsijöitä?

    Minusta 40 etsijää on pieni joukkoja henkilöitä!!! Paljon enemmän olisi saatu jos olisi laitettu lehteen tai nettiin ilmoitus halukkaista tulijoista. Muutama sata ja omin eväin ettei olisi rasitettu Lintulan luostarin väkeä! Ihmisillä on suuri halu auttaa.

  • Mummo

    Luin äsken seura lehdestä juttua tästä asiasta .Siellä löytyy mielenkiintoinen kommentti jonka nunna Elisabeth sanoi eräälle kirjailijalle noin viikkoa ennen katoamistaan luostarissa Hän oli hyvin hermostunut ja sanoi että maailmassa on pahan voimat liikkeellä tjn.Koko jutun voi lukea seurasta .Taisi olla Joulukuun numero kun puoli vuotta ollut kateissa .

Jätä kommentti

*