torstai 28.5.2020 Alma

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Nopeat päätökset ja rohkeat käänteet ovat tuttuja Vuorisille

IMG_1973Reea Vuorinen kaatelee tottuneesti kahvia Heinäveden Koneen ja Sahan yrittäjänvaihdosjuhlissa. Hän otti puolisonsa Juho Vuorisen kanssa vetovastuun Reijo ja Tarja Kaulamolta maaliskuun alussa ja samalla Kerman Kone ja Saha vaihtui Heinäveden Koneeksi ja Sahaksi.
– Yrityskaupat syntyivät melko tarkalleen puolen vuoden päästä siitä, kun saatiin kuulla tästä mahdollisuudesta. Päätös tehtiin jouluviikolla, Juho Vuorinen muistelee.


Vuorisilla on ennestään Anttolassa venekauppaan keskittyvä liike Anttolan Kone ja Urheilu. Reea ja Juho ovat tasavertaiset yhtiökumppanit molemmissa yrityksissä. Ainakin alkuun Juho ottaa käytännön vastuun Heinäveden liikkeen pyörittämisestä. Anttolassa Reean apuna on yksi työntekijä ja myös Heinävedelle on tarkoitus palkata vakituinen työntekijä. Juhon aikomuksena on asua viikot Heinävedellä. Perheen koti pysyy kuitenkin Anttolassa, Reea pyörittää siellä yrityksen lisäksi kolmevuotiaan Tiian ja 10-vuotiaan Tonin kanssa kotielämää.
– Jonain arki-iltana kerran viikossa ajan Anttolaan, matkassa menee pari tuntia, Juho sanoo.
– Onhan se vähän haikeaa, mutta iltaisin aina skypetellään ja pidetään sillä tavalla yhteyttä. Työpäivät täällä Heinävedellä kyllä hujahtavat nopeasti iltaan.

Jätä kommentti

*