maanantai 15.7.2019 Rauni, Rauna

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Luonnon läheisyys riittää

Kauas sinisenä siintävä Kermajärvi ja korkea mäntymetsä muodostavat maiseman, jota Tatjana Shalygina ja Vitaly Galkin voisivat tuijottaa tuntikaupalla. Supisuomalainen järvimaisema avautuu suoraan heidän vapaa-ajan asuntonsa valtavalta ulkoterassilta, jossa pariskunta usein oleskelee lämpiminä kesäpäivinä. Juuri luonto ja sen rauhallisuus toivat Moskovassa asuvan pariskunnan Heinävedelle Honkaniemeen, josta he löysivät itselleen unelmiensa huvilan.

– Moskova on kiireinen ja äänekäs kaupunki. Täällä ollaan puolestaan ihan erilaisissa oloissa, paikka on oikea hiljaisuuden tyyssija, Tatjana kuvailee.

Hyväntuulinen pariskunta viettää huvilallaan aikaa lähinnä viikonloppuisin ja loma-aikoina.  Aika Honkaniemessä kuluu muun muassa vesillä, marja- ja sienimetsässä sekä metsän eläimiä ruokkien ja valokuvaten. Mikäli sade yllättää, kirjat ja elokuvat tarjoavat virikettä.

– Täällä on mielestämme kaikki tarpeellinen, emmekä kaipaa mitään Moskovasta. Luonnon läheisyys riittää meille.

Honkaniemen isäntäpariskunnan haastattelun kokonaisuudessaan sekä asiaa mm.metsälain uudistuksista, Keskustan kunnallisjärjestön 60-vuotisjuhlista sekä paljon muusta löydät tämän päivän lehdestä.

 

Vitaly ja Tatjana

Moskovassa asuvat Vitaly Galkin ja Tatjana Shalygina ostivat huvilan Honkaniemestä. Paikka on oikea hiljaisuuden tyyssija verrattuna Moskovan äänekkäisiin katuihin.

 

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

*