perjantai 6.12.2019 Niilo, Niko, Niklas, Niki, Nikolai

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Koululainen tai opiskelija, löydä rohkea yrittäjä!

Etelä-Savon yrittäjät järjestää Rohkea-yrittäjä kuvakilpailun koululaisille ja opiskelijoille. Käy tutustumassa paikkakuntasi yrityksiin, juttele yrittäjän kanssa ja valitse mielestäsi rohkein yrittäjä! Jaa kuva yrittäjästä Instagramissa ja kirjoita lyhyet perustelut, miksi hän on mielestäsi rohkea, esimerkiksi ennakkoluuloton, toteuttanut unelmansa jne.

Kilpailuaika on 24.8.–4.9.2015.

Huomioithan, että sinun tulee kysyä kuvattavalta aina lupa kuvaamiseen ja kuvan jakamiseen.

Etelä-Savon Yrittäjät palkitsee Etelä-Savon parhaan Rohkea yrittäjä -kuvan Samsung Galaxy A3 -älypuhelimella. Lisää kuvaan hashtag #rohkeayrittäjä sekä merkitse kuvaan Etelä-Savon Yrittäjät (@esyrittajat).
Kilpailuun osallistuvien kuvien joukosta valitaan viisi parasta kuvaa ja perustelua. Palkintona valtakunnallisessa kilpailussa on Samsung Galaxy A3 -älypuhelimia. Valtakunnallinen voittaja palkitaan Helsingin Narikkatorilla valtakunnallisessa tapahtumassa Yrittäjän päivänä 5.9.

Kilpailun säännöt:

  • Olet vähintään 13-vuotias
  • Olet koululainen tai opiskelija
  • Kysyt luvan kuvattavalta ja kerrot mihin kuvaa käytät
  • Tilisi on julkinen

Kilpailuun osallistuessasi huomioi, että Taloudellinen tiedotustoimisto TAT voi käyttää kuvia omilla sometileillään ja Yrittäjän päivään liittyvissä materiaaleissa. Kuvaajan nimi kerrotaan aina.

 

 

Jätä kommentti

*