torstai 4.6.2020 Toivo

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Kapasten klaanin vierailu kruunasi avajaisillan

Kapanen nimi mailaan

Toivo-Oskari Laitisen tähtihetki. Sami Kapasen nimikirjoitus omaan pelimailaan. Warkiksessa pelanneella Toivo-Oskarilla oli jääkiekkomuisto omastakin takaa. Tikattu silmäkulma, johon oli osunut kiekko.

Eija Kvintus

KARVION VALAISTU jääkiekkokaukalo vihittiin joulukuun 2010 lopussa  kireässä pakkassäässä, mikä ei kuitenkaan verottanut katsojia. Karvion koulun ympäristö pullisteli satamäärin  yleisöä, joka kävi välillä lämmittelemässä uuden koulun sisätiloissa. KalPan ja Pohjois-Heinäveden jääkiekkojoukkueiden välinen hyväntekeväisyysottelu ja Kapasten jääkiekkoklaanin vierailu Heinävedellä kruunasivat avajaisillan. Ottelun päätteeksi fanit pääsivät tapaamaan idoleitaan, joista eittämättä suosituin oli Sami Kapanen. Tilaisuuden päätteeksi kaupattiin Sami Kapasen ja hänen poikansa Kasperin pelipaidat, jotka menivät ottelun selostajalle Timo Ripatille. Ripatti maksoi Sami Kapasen pelipaidasta 170 euroa.

Kapasten paitahuutokauppa

Pelipaitojen huutokaupan veti Hannu Kapanen. Veli-Pekka Hartikainen pitelee Kasper Kapasen paitaa.

Nauha poikki

Jääkiekkokaukalon avajaisseremonioihin kuului nauhan leikkaus, josta Sami Kapanen pätki Veli-Pekka Hartikaiselle, Auvo Gustafssonille ja Hannu Kapaselle omat muistokappaleet.

KARVION JÄÄKIEKKOKAUKALO ja urheilukenttä rakennettiin talkoilla sekä Piällysmieheltä että Leaderiltä saadulla avustuksella. Kustannusarvio oli vajaat 100 000 euroa, josta omarahoitusosuuden osuus oli merkittävä.
Vuonna 2009 perustetun Pohjois-Heinäveden Kylät ry:n toimintaidea on puheenjohtaja Veli-Pekka Hartikaisen mukaan kehittää alueen kyläyhdistysten välistä yhteistoimintaa ja yhteisiä hankkeita. Tarve liikuntapaikan rakentamisesta uuden Karvion koulun yhteyteen syntyi samassa saumassa ja oli luontevaa, että sitä lähdettiin puuhaamaan eteenpäin nopealla aikataululla. Maansiirtotyöt aloitettiin syksyllä 2009. Noin 4500 neliön suuruiselta alueella on urheilukenttä ja nyt valmistunut valaistu jääkiekkokaukalo.

Kaukalon avajaisissa muistettiin aktiivisimpia talkoolaisia, jotka ovat Kari Karvinen ja Hannu Tahvanainen, joka on vastannut sähkötöistä ja valaistuksesta.

Kättely

Kari Karvinen (vas.) kuului jääkiekkokaukalon aktiivisimpiin talkoolaisiin.

Yleisökuva

 

Fanikuva

 

Huutokauppayleisöä

Jätä kommentti

*