lauantai 14.12.2019 Jouko

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Joulumessut pidetään huomenna

IMG_1688

Joulukuu on pyörähtänyt käyntiin vauhdikkaasti, ainakin Kerman Kiertäjien keskuudessa valmistellessa lauantaina pidettäviä joulumessuja.  Messuvalmistelut ovat pitäneet partiolaiset liikkeessä koko joulukuun ajan. Näistä valmisteluista näkyvimpiä ovat varmasti joulumessumainokset, joita jokainen on varmasti nähnyt ympäri kylää.


Seurakuntakodilla sijaitsevalla partiokololla on leijaillut viimeisten viikkojen aikana tervan tuoksu. Tässä tuoksussa ryhmät ovat vuoronperään harjoitelleet puukon käyttämistä tehden samalla kiehisiä, joita myydään valmiiksi paketoituna partiolaisten pöydässä. Perjantai-iltapäivästä ja illasta on tulossa kiireinen, sillä aikataulussa on muun muassa joulumakkaroiden teko sekä salin ja kahvion valmistelu lauantaita varten.
Lauantaina partiolaisia työllistävät monet tehtävät, muun muassa arpojen myynti, myyjien auttaminen ja kahvion siistinä pitäminen. Kaikille partiolaisille löytyy tekemistä, nuorimmista vanhempiin partiolaisiin ja heidän vanhemmillekin. Jokaisen partiolaisen ja vanhemman panos joulumessujen järjestämisessä on hyvin tärkeä ja merkittävä. Työntäyteisten päivien jälkeen on hyvä valmistautua ja rauhoittua joulun odotukseen ja viettoon.

Iina Sallinen

Jätä kommentti

*