perjantai 6.12.2019 Niilo, Niko, Niklas, Niki, Nikolai

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Huomenna ensimmäiset ikäihmisille suunnatut messut

Puuhanaiset

Palveluohjaaja Virpi Eklund ja muisti-virikeohjaaja Seija Tuovinen ovat tyytyväisiä siihen, että ikääntyvien messut ovat herättäneet kiinnostusta jo etukäteen.

Huomenna torstaina järjestetään monitoimitalolla Heinäveden ensimmäiset ikääntyvien messut, joilla esitellään vanhempaa väkeä kiinnostavia palveluja ja tuotteita. Messujen ovet avataan aamulla kello 9.
– Ilahduttavan monet yrittäjät ja muut tahot ovat ilmoittautuneet mukaan. Monesti ihmiset kyselevät meiltä näistä toiminnoista ja tuotteista ja nyt niitä kootaan saman katon alle päiväksi. Uskomme, että kynnys on matala oikean tiedon saantiin. Ja ellei kaikkeen ehdi perehtyä paikan päällä, sieltä saa mukaan yhteystietoja, jotta asiaan voi palata myöhemmin kaikessa rauhassa, sanovat palveluohjaaja Virpi Eklund ja muisti-virikeohjaaja Seija Tuovinen, jotka ovat näiden messujen puuhanaiset. He myös ovat tavattavissa pöytänsä takana messuilla.
Tietoa saa Monarilla esimerkiksi apuvälineistä, hoiva- ja hyvinvointipalveluista, liikunnasta ja edunvalvonta-asioista. Musiikkipitoista ohjelmaakin on luvassa.
Kolmannen iän messuilla voi myös seurustella ja tavata tuttuja, ostaa kahvia ja herkullista kakkua, joka leivotaan ravintokeskuksen keittiössä.
– Toivomme, että mahdollisimman moni pääsee mukaan, onhan 8.10. nimetty liikuntapäiväksi.  Liikkeelle lähtö ja aktiivisuus on hyväksi, toteavat Virpi ja Seija.

Jätä kommentti

*