lauantai 8.8.2020 Sylvi, Sylvia, Silva

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Hetki Heinävedellä -kirjoituskilpailu

Heinäveden Lehti järjestää Suomi 100-juhlavuoteen liittyen kirjoituskilpailun, johon toivomme tekstejä aiheesta ”Hetki Heinävedellä”. Aiheen käsittely ja tyyli ovat vapaat.

Kirjoitus voi olla muistelu menneestä tai katsaus tulevaan. Se voi olla kuvausta arjesta tai ikimuistoisesta tapahtumasta, se voi olla joko faktaa tai fiktiota.  Arvostamme erityisesti paikallisuutta sekä tuoretta näkökulmaa. Tekstien pituutta ei ole rajoitettu.

Kilpailussa on kaksi sarjaa, aikuiset sekä lapset ja nuoret alle 16 vuotta. Voittajat ja kilpailun parhaita kirjoituksia julkaisemme Suomi 100- teemalehdessä, joka ilmestyy 30.11. Muita osallistuneita kirjoituksia julkaisemme myöhemmin.

Molempien sarjojen parhaan kirjoituksen palkitsemme 100 euron lahjakortilla, lisäksi jaamme tavarapalkintoja. Kilpailun tuomareina ovat kunnanjohtaja Maarika Kasonen, kirjailija Martti Issakainen, opiskelija Sonja Ahtinen sekä päätoimittaja Päivi Konttinen.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Merkitse oma nimimerkkisi ja sarja, johon osallistut, kirjoitusten yhteyteen. Liitä lähetykseesi erillinen kirjekuori, jonka päällä lukee nimimerkkisi ja jonka sisältä löytyvät oikeat yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kirjoitukset tulee toimittaa Heinäveden Lehden toimitukseen viimeistään keskiviikkona 8.11. osoitteeseen Heinäveden Lehti, Kermanrannantie 8, 79700 Heinävesi.

Lisätietoja: Päivi Konttinen p.0444 062062 tai paivi.konttinen@heinavedenlehti.fi

Kirjoituskilpailu.pdf

Jätä kommentti

*