torstai 4.6.2020 Toivo

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Heinäveden Lehti ilmestyy tästä eteenpäin torstaisin

Heinäveden Lehden ilmestymispäivä vaihtuu tästä eteenpäin torstaiksi.
– Muutos johtuu yksinomaan Postin ilmoittamista muutoksista heidän toiminnassaan. Posti ei jatkossa jaa peittojakeluita lainkaan keskiviikkoisin, päätoimittaja Päivi Konttinen kertoo.
Heinäveden Lehden teemanumeroilla ja laajemmilla jakeluilla naapurikuntien puolelle tavoitetaan isompi asiakaskunta ja niillä on suuri merkitys paikallisille yrittäjille ja sitä kautta myös lehdelle.
– Tavoitteemme on palvella sekä ilmoittaja-asiakkaita että lehden tilaajia vähintään yhtä hyvin kuin tähän saakka, siksi päädyttiin tähän ratkaisuun, Konttinen sanoo.
Ilmestymispäivän muutos vaikuttaa myös painoaikatauluun ja sitä kautta materiaalien jättämiseen.
– Valmistettavien ilmoitusten tulee olla meillä tästä eteenpäin viimeistään julkaisuviikon maanantaina klo 16 mennessä. Valmiit ilmoitukset ehtivät vielä tiistaihin kello 12 mennessä. Tietysti toivomme, että ilmoitukset jätetään mahdollisimman aikaisin, mieluummin jo edellisen viikon puolella, Konttinen sanoo.
Heinäveden Lehti painetaan jatkossakin Pieksämäellä. Heinävedeltä lehti lähetetään painoon keskiviikkona puolen päivän aikaan.
– Teemme lehden painovalmiiksi Heinävedellä ja sivujen valmistamiseen painokuntoon kuuluu omia työprosessejaan. Juttujen, kuvien ja ilmoitusten sijoittelu sivuille, eli taittaminen, vie oman aikansa. Tämä tarkoittaa, että toimittajien keskiviikkoaamu menee pitkälti sivujen viimeistelyyn ja lähettämiseen painolle. Tietysti juttukeikallekin sännätään, jos tilanne sitä vaatii.

Jätä kommentti

*