keskiviikko 3.6.2020 Orvokki, Viola

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Hanmoodon SM-kilpailut lauantaina monarilla

hanmoodoHeinäveteläinen Niko Vartiainen voitti kultaa erikoispotkuissa Baltic Olympiad of Martial Arts -kilpailuissa Latviassa huhtikuun alussa. Erikoispotkuja nähdään myös tulevana lauantaina Heinävedellä.

Hanmoodon SM-kilpailut järjestetään Heinäveden monitoimitalolla ensi lauantaina 7.5.2016. Tänä vuonna kilpaillaan täyskontaktiotteluissa, itsepuolustusnäytöksissä ja erikoispotkuissa.


Hanmoodo on korealaisiin kamppailutaitoihin perustuva, mutta Suomessa kehitetty kamppailulaji. Hanmoodon korealais-suomalainen yhdistelmä tuo vauhdikkaan ja lennokkaan korealaisen tyylin suomalaisille sopivassa muodossa. Hanmoodo on vuonna 1989 perustettuna nuori laji, mutta on ehtinyt luoda hyvin erottuvan ja toimivan lajinkuvan. Hanmoodo sisältää monipuolisesti erilaisia kamppailutaitojen osa-alueita: täyskontaktiottelua, itsepuolustusta, asetekniikoita sekä murskausta. Hanmoodon filosofiaan kuuluu ystävällisyys ja kunnioitus, joustavuus ja myönteinen elämänasenne, itsensä voittaminen ja jatkuva kehittyminen, sekä Moodo-henki. Heinävedellä lajia harrastaa innokas pieni porukka, joka on saavuttanut useita SM-mitaleita.

Jätä kommentti

*