maanantai 24.6.2019 Johannes, Juhani, Juha, Jukka, Janne, Juho, Jani, Jussi, Juhana

Lähellä sinua – se tuttu paikallislehti

Antti Reiniltä soololevy elokuussa

Antti Reini

Antti Reini esiintymässä ystävineen Trio Kansan Ruusut -kokoonpanossa Heinäveden iltatorilla heinäkuussa 2013.

Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleistaan tuttu näyttelijä Antti Reini tekee paluun levyttäväksi artistiksi, kun ensi elokuussa mieheltä julkaistaan debyyttisoololevy Kärpänen. Nuorempana rumpuja eri yhtyeissä soittanut Reini on pikku hiljaa ajautunut bändiviritelmien kautta soolouralle – jonka valmistelu on vienyt useamman vuoden.

– Kymmenisen vuotta sitten valmistelin levyä, mutta ajankohdallisesti sen julkaisu ei sopinut tuolloin suunnitelmiini, joten projekti hautautui pöytälaatikkoon odottelemaan parempaa ajankohtaa. Muutama vuosi sitten biisisuoni aukesi jälleen, ja päätin, että nyt on aika jatkaa kesken jäänyttä työtä. Duunailin läjän uusia biisejä, päivitin pöytälaatikosta muutaman vanhan kappaleen ja lopulta soittelin muusikoille joiden kanssa halusin viedä loppuun, Reini kertoo

Antin mukaan debyyttilevy Kärpänen on vasta esimakua tulevalle: uutta materiaalia syntyy miehen mukaan kaiken aikaa.

– Olen alkanut jo työstämään seuraavan albumin materiaalia ja kappaleita lisätään keikkasettiin pikkuhiljaa. Studioon mennään heti kun materiaalia tarpeeksi.

Isojen levy-yhtiöiden sijaan Reini päätyi julkaisemaan debyyttilevynsä itse, toki yhteistyössä alalla toimivan indie-yhtiön kanssa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Se riittää julkaistaan digitaalisena 4. heinäkuuta.

Jätä kommentti

*